Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Zelf een tuinhuis bouwen: samen met Chalet Center

Vooraleer te beslissen welk tuinhuis u wilt, gaat u best eerst kijken wat er op de markt is. U kan een tuinhuis zelf maken, een tuinhuis zelf bouwen of een tuinhuis laten plaatsen door een gerenommeerd bedrijf als Chalet Center.  Lees meer

Tuinhuizen

Wilt u een tuinhuis bouwen, dan is het eerst en vooral noodzakelijk de plaats te voorzien van een goede fundering. De fundering van een tuinhuis is minimum 15 cm beton. De fundering heeft best dezelfde oppervlakte als het te plaatsen tuinhuis. Tuinhuizen plaatsen zonder fundering kan enkel voor de kleinere modellen, dan werkt u wel best met onderliggende betonplaten.

Zelf een tuinhuisje bouwen?

Zelf een tuinhuis of blokhut plaatsen kan niet iedereen, daarvoor moet u al heel wat van schrijnwerkerij afweten. Toch zijn er hobbyisten die zich wagen aan het tuinhuizen bouwen, maar voor de meesten is een zelfbouw tuinhuis zetten een betere optie. Bij Chalet Center kan u een bouwpakket tuinhuis kopen en zelf het tuinhuis plaatsen. Zo een tuinhuis bouwpakket wordt door Chalet Center gratis thuis geleverd. Het ‘doe het zelf tuinhuis’ omvat uiteraard alle houten onderdelen maar daarnaast ook alle afwerkingsbenodigdheden en alle beslag (aluminium profielen, scharnieren, sloten en klinken…) en een duidelijke handleiding. Tuinhuisjes op maat gemaakt, krijgen daarenboven nog een complete stuklijst mee. U hoeft dus geen doorwinterde doe-het-zelver te zijn om hiermee aan de slag te gaan, zelf een tuinhuisje plaatsen is op die manier vrij eenvoudig.

Wilt u meer weten over een tuinhuis bouwen, kom dan gerust eens langs in één van onze filialen. U kan ook steeds een kijkje nemen op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC