Grandcasa

Zinga

Van
€ 7.155,01
Voor
€ 6.439,51
Uw korting: € 715,50

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Handige tuinberging met karakteristiek wolfsdak met de typische knik aan de zijkanten van het dak. Deze constructie heeft verrassend handige afmetingen waardoor u makkelijk een plekje kan vinden in de tuin die dienst kan doen als extra berging zonder veel plaats in te nemen met een maximum aan opbergcapaciteit.

Aan de ingang waar de dubbele deur zich bevindt, is er ruimte voorzien voor een afdakje van 1 meter lang. Verder zijn er aan de zijkant 2 uitzetramen voorzien in deze constructie. U kan de positie van de ramen nog veranderen van plaats naargelang hoe uw tuin is ingedeeld zodat u de meest interessante opstelling bekomt.

De 2 steunpalen vooraan geven deze berging een zeer leuke uitstraling die nooit gaat vervelen. Voor de kleur van de dakshingles kan u zelf kiezen uit de kleuren rood, bruin, zwart of groen. Het hout is puur kwalitatief Noord-Europees vurenhout dat uiterst geschikt is voor deze bouwmethode.

Deze constructie wordt ook altijd geleverd met een authenticiteitscertificaat dat de herkomst van het hout uit een duurzaam bosbeheer garandeert volgens de PEFC-normen.

Voorzijde: 585 cm
Diepte: 245 cm
Wanddikte: 33 mm
Dakhelling: 42°
Zijhoogte: 228 cm
Nokhoogte: 343 cm
Dakoversteek voor: 20 cm
Dakoversteek achteraan: 20 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: shingles
Type: tuinberging
Merk: grandcasa
Stijl: cottage
Daktype: zadeldak
Lijn: cottage-country
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |