Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Merken en brochures

1 1 1 1


1Deco Design

Luxueuze bijgebouwen in houtskeletbouw1

Deco Design biedt een gevarieerd aanbod in houten bijgebouwen, poolhouses, tuinbergingen, veranda’s en overkappingen en dit volgens het houtskeletbouw–principe. Dankzij de samenwerking en expertise met het Top Cottage design-team staat Deco Design garant voor prachtig afgewerkte houten bijgebouwen van superieure kwaliteit, vervaardigd met dito materialen. Houten gebouwen geven tevens een zeer aangenaam gevoel omdat hout koolstof opslaat en zuurstof produceert.

In Canada en de Verenigde Staten zijn 90% van alle huizen “timber frame constructions”. Wij stellen u een aantal standaard constructies voor. Deze constructies dienen als inspiratie en kunnen dus helemaal worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeur. Afhankelijk van de lijn worden deze uitgevoerd in thermisch naaldhout (thermowood) en/of barnwood.

1

1Deco Cubia

Mileubewust en onderhoudsvriendelijk1

Deco Cubia biedt een uitgekiend en divers standaard aanbod (geen maatwerk) van tuinbergingen, bijgebouwen en poolhouses volgens het houtskeletbouw- principe. We hebben getracht een allesomvattend aanbod samen te stellen van vooral functionele eigentijdse constructies. Essentieel is de onderhoudsvriendelijkheid van de aangeboden constructies. Al onze modellen worden steeds vergezeld van een Kwaliteitscertificaat

Bovendien zijn alle Deco Cubia constructies PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout afkomstig is uit bossen waar de de jaarlijkse kap kleiner is dan de jaarlijkse aanplant. Bij de aankoop vaneen Deoc Cubia draagt u dus bij tot een Duurzaam  bosbeheer.

1

1

Grandcasa

1

Maatwerk tegen standaard prijzen

Het Grandcasa gamma biedt u de ruimste keuze in tuinhuizen, poolhouses, garages en weekendchalets. Alle Grandcasa constructies worden volledig op maat voor u geproduceerd tegen standaardprijzen. Alles wat technisch haalbaar is, is mogelijk!

Grandcasa blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen met een groot aantal verscheidene mogelijkheden aan dakbedekkingen, ramen en deuren.

Alle blokhutten worden vervaardigd uit 1ste keus Noors dennenhout. Bij elke constructie wordt een authenticiteiscertificaat afgeleverd. Dit kwaliteitslabel garandeert de herkomst en kwaliteit van het hout. De blokhutten van Grandcasa zijn teveneens PEFC-gecertificeerd.

1

1

Biancasa

1

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Biancasa laat u kennis maken met een eigenzinnige selectie van standaard tuinconstructies. Van een basis tuinhuis tot prachtige poolhouses. Deze constructies worden eveneens vervaardigd uit 1ste keus Noorse den en afgeleverd met authenticiteitscertificaat.

De Biancasa blokhutten zijn doelbewust ontwikkeld om de beste pijs-kwaliteitverhouding te bekomen, door middel van een doorgedreven kostenoptimalisatie.


1
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |