Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Annuleren en retourneren

Kan ik aangekochte constructies annuleren en retourneren?

De mogelijkheid tot het annuleren en retourneren van je bestelling hangt af van het merk van tuinconstructie dat je aankocht:

Retourvoorwaarden Biancasa en Deco Cubia constructies (standaardmodellen)

Je hebt het recht om de aankoop van een Biancasa of Deco Cubia constructie te annuleren tot 14 werkdagen na de bestelling zonder het betalen van enige vergoeding en opgave van motief (herroepingsrecht)

Daarnaast heb je het recht om van een aankoop van een Biancasa of Deco Cubia constructie af te zien tot 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Ook binnen die periode kan het herroepingsrecht ingeroepen worden zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief.

Vanaf de dag van annulatie heb je als klant nog 14 dagen de tijd om het product, in originele staat en verpakking, naar het retouradres te verzenden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden Grandcasa en Deco Design constructies (maatwerk)

Maatwerkproducten van de merken Grandcasa en Deco Design beschikken niet over het recht om van de aankoop af te zien en kunnen dus niet geannuleerd en geretourneerd worden. Als je over een van deze producten een klacht hebt, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde winkel.


Hoe kan ik retourneren?

Neem contact op met de dichtstbijzijnde Chalet Center winkel via mail of telefoon om de retour aan te melden. Het product moet in de originele staat en in de originele verpakking geretourneerd worden aan het fabrieksdepot van Chalet Center (Pontweg 9 C, 9140 Elversele). Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van deze retour.

Retouradres: Fabrieksdepot Chalet Center, Pontweg 9 C, 9140 Elversele.

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retour storten wij het orderbedrag terug, mits wij het product in goede orde retour ontvangen hebben. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.


Toch nog vragen hierover? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Chalet Center winkel of raadpleeg onze algemene voorwaarden.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |