Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Klantenservice

U kunt ons steeds bellen voor ondersteuning i.v.m. opbouw of andere zaken. Iedere blokhut is vergezeld van een stuklijst en een montagehandleiding die cruciaal zijn voor de correcte opbouw van uw constructie. Liever op voorhand wat meer tijd besteden aan het goed voorbereiden van de opbouw, dan achteraf stukken te moeten afbreken en heropbouwen.

Voor het geval dat er bij uw bestelling alsnog een onvolmaaktheid is, gelieve ons dan te contacteren en uw vraag zo goed mogelijk te documenteren met foto’s, omschrijvingen, bestelbonnummer, etc., zodat wij voor u een passende oplossing kunnen zoeken. Aangezien het merendeel van onze producten maatwerk zijn, zou het kunnen dat niet alle onderdelen onmiddellijk beschikbaar zijn.

Chalet Center draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Voor iedere onvolkomenheid wordt dan ook  een dossier opgemaakt en stellen wij een passende  oplossing voor.  U kunt steeds contact opnemen met de winkel waar u de bestelling hebt geplaatst. De gegevens vind u op deze site.  Uw verkoopsadviseur zal u steeds met raad en daad bijstaan.

 

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |