Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen

Behandelen & Onderhoud

Moeten onze tuinconstructies behandeld worden?

Een tuinconstructie van Deco Design dient niet behandeld te worden. Deze constructies worden gebouwd met 1ste keus thermowood. Door de warmtebehandeling van het hout worden de duurzaamheid en weerstand tegen vocht aanzienlijk verhoogd. Thermowood is bestand tegen insecten zoals boktorren, houtwormkevers en spinthoutkevers.

Een blokhut van het merk Grandcasa en Biancasa dient steeds behandeld te worden. Chalet Center heeft zijn jarenlange ervaring en expertise gebruikt om de beste houtbehandelingsproducten te ontwikkelen.

Verfproducten

Alle verven zijn steeds op voorraad in al onze verkooppunten.

Super Primer - De primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende poriënvullende houtbescherming die zowel preventief als herstellend functioneert. Deze biedt bescherming tegen insecten, schimmel en verkleuring.

1

Super Protect - Deze houtbeits is een product dat in het hout trekt en de poriën van het hout opvult. Hierdoor zorgt de beits ervoor dat het hout minder vocht kan opnemen en schimmels zich daardoor niet meer kunnen ontwikkelen. De nerven van het hout blijven zichtbaar, wat een heel natuurlijke en rustieke look creëert.

1Viking
- een dekkende verf op basis van lijnzaadolie, gaat het contact tussen het hout en de regen volledig proberen verbreken waardoor het hout sowieso een veel lagere vochtopname heeft. Viking verf is de hoogste zorg ontwikkelen om een zo hoog mogelijke kwaliteit te verkrijgen. De behandelings-/herhalingsperiode van onze Viking verf is dan ook een pak hoger dan alternatieve verfproducten.

Onderaan de pagina vind je een behandelingsschema van onze behandelingsproducten met enkel handige tips!

De Chalet Schilder
1
Speciaal voor alle Chalet Center klanten hebben wij deze service ontwikkeld. Een gediplomeerde schilder die gespecialiseerd is in de behandeling/schildering van onze blokhutten stellen wij ter beschikking van onze klanten. 

Deze schilderservice is toepasbaar op alle Chalet Center constructies van het merk Grandcasa en Biancasa. Standaard worden de constructie voorzien met een behandeling van Primer aan de binnen-en buitenzijde, daarna afgewerkt met 2 lagen Super Protect of Viking verf. Meerdere lagen kunnen aangebracht worden op vraag van de klant. 

Voor meer info kunt u steeds terecht bij uw verkooppunt.

Behandelingsschema
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |