Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Over Chalet Center

Chalet Center luchtfotoSinds 1979 fabriceert en specialiseert Chalet Center zich in houten bouwpakketten voor tuin en recreatie. Het bedrijf, toen nog gevestigd in Lokeren, focuste zich hoofdzakelijk op de productie van blokhutten. Door het grote succes van de blokhutten ontwikkeld en geproduceerd door Chalet Center werd het aanbod uitgebreid met nieuwe constructies. Al snel verkocht Chalet Center niet enkel tuinhuizen, maar ook garages, carports, paardenstallen, sauna’s, enz.

Chalet Center luchtfotoDe oorspronkelijke bedrijfsterreinen werden te klein dus gingen we op zoek naar een nieuwe locatie en kwamen we terecht in Temse (Elversele), op ongeveer 15 km afstand van Lokeren. Vandaag hebben we nog steeds zelf de productie in handen en bevindt het hart van Chalet Center zich nog altijd in Temse waar ondertussen niet enkel de productiesite, maar ook het hoofdkantoor terug te vinden zijn.

In 2004 kwam een nieuw managementteam aan het hoofd van het bedrijf. Een nieuwe, ambitieuze ondernemingswind bracht uitbreidingsinvesteringen teweeg wat resulteerde in een enorme uitbreiding qua productiecapaciteit en winkelnetwerk. Zo hebben we op dit moment 10 eigen verkooppunten in België en kan je onze producten via een uitgebreid dealernetwerk ook terugvinden in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Engeland.

Missie Chalet Center
Chalet Center wil de klantenverwachtingen overtreffen op het gebied van totaaloplossingen in houten bouwpakketten, voor tuin en recreatie. Dit wenst Chalet Center te bereiken met uitmuntende service en vooruitstrevende kwaliteitsproducten.© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |