Filter

Oppervlakte

4 m2 - 18 m2
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Buitensauna's

Een buitensauna van Chalet Center geeft je tal van mogelijkheden wat betreft de grootte en de stijl van je sauna. Eerst kies je best in wat voor model van blokhut je je buitensauna in wenst te plaatsen. Vervolgens kan je de lay-out van de sauna bepalen. Zo kan je bv. een kleine buitensauna voor 2 tot 4 personen kopen. In de buitensauna kan er ook... Lees meer
Een buitensauna van Chalet Center geeft je tal van mogelijkheden wat betreft de grootte en de stijl van je sauna.

Eerst kies je best in wat voor model van blokhut je je buitensauna in wenst te plaatsen. Vervolgens kan je de lay-out van de sauna bepalen. Zo kan je bv. een kleine buitensauna voor 2 tot 4 personen kopen.

In de buitensauna kan er ook ruimte worden voor andere dingen zoals bv. het voorzien van een doucheruimte. Vele buitensauna’s bieden ook een extra ruimte aan waarin je kan ontspannen na het nemen van een sauna.
Alle buitensauna’s worden uitgevoerd met twee verluchtingsroosters waarvan één voorzien is v an een schuifrooster. Deze roosters moeten zodanig gemonteerd worden zodat er een optimale luchtcirculatie kan gegarandeerd worden in uw buitensauna.

Een blokhut buitensauna kan ingewerkt worden in je poolhouse, dat al dan niet een blokhut is. Of wat dacht je van een sauna in je tuinhuis? Zo kan je onmiddellijk na het nemen van een sauna een frisse duik nemen in het zwembad.

In het Grandcasa gamma worden ook een aantal specifieke blokhutmodellen aangeboden die speciaal zijn ontworpen om een buitensauna in te voorzien. Zo zijn de modellen ‘Villany en ‘Harkany’ ideaal als buitensauna in je tuin.  Deze sauna’s voor thuis bestaan uit een complete blokhut inclusief een sauna interieur van hoogwaardige kwaliteit zoals je bij een echte, authentieke Finse sauna terugvindt. Kwaliteit en keuze staan bij Chalet Center centraal. Geen beter adres dus om de sauna voor thuis van je dromen te vinden.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |