Grandcasa

Sauna Sobota

Van
€ 11.184,00
Voor
€ 10.065,60
Uw korting: € 1.118,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Geïsoleerde sauna vloer
Een geisoleerde saunavloer is een optiepakket bestaande uit een drukgeimprigneerde bak-constructie, voorzien van 60 mm glaswolisolatie. Bedekt met watervaste OSB-platen en afgewerkt met een stijlvolle antislip lattage. Deze vloer belichaamt de finse saunasfeer en zorgt voor een optimale saunaervaring!

Saunalamp Kalo
Creër de perfecte mood met onze sfeerverlichting. Lampenscherm in abachihout en lichtarmatuur 40 watt inbegrepen.

Hoofdsteun Halu
De Halu hoofdsteu biedt de perfecte ondersteuning aan je hoofd en nek. Dankeij zijn 4 flexibele, ronde steunen zorgt de Halu hoofdsteun voor een comfortabele lichaamshouding. De nekspieren kunnen volledig ontspannen en het hoofd wordt optimaal ondersteund.

Rugleuning
Ergonomische en uiterst comfortable rugleuning,

Zandloper pakket
De luxe sauna thermometer/hygrometer heeft een luxueus design en is gemaakt uit hout en aluminium. Dankzij de luxe thermo-/hygrometer ken je de exacte temperatuur en vochtigheid in je saunacabine. De luxe zandloper meet hoe lang je saunamoment duurt. De looptijd bedraagt 15 minuten, wat ook overeenstemt met de gemiddelde duur van een saunabeurt.

Opgietemmer set
Rento's saunaemmers zijn gemaakt van geanosideerd aluminium en thermisch behandeld bamboe.

Saunakachel Tylo
Tylö-Helo Vienna: Kwaliteitsvolle klassieke saunakachel met geïntegreerd bedieningspaneel. 9 uur voorprogrammeerbaar. 8 kW vermogen. Hangend tegen muur. Tylö sport: zelfde functionaliteit als Vienna + Thermosafe omhulsel, verhit niet en kan zowel staand als hangend gemonteerd worden.

Moderne saunablokhut met plat dak, uitgevoerd  met  kwalitatief  Noord-Europees vurenhout. PEFC gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat.

Deze blokhut is uitgevoerd met een hittebestendige saunadeur en 2 saunaramen. Vooraan een omkleedruimte met een glasgordijn Dakbedekking bestaat uit EPDM. Inbegrepen zijn 2 ligbanken,hoekbank, skirt en geisoleerd saunaplafond.

Voorzijde: 301 cm
Diepte: 450 cm
Wanddikte: 56 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 247 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Type: met-glas
Merk: grandcasa
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Lijn: elegance
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |