Grandcasa

Dipro

Van
€ 5.725,00
Voor
€ 5.225,00
Uw korting: € 500,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Metalen dakpanplaten
De constructies van het merk Grandcasa worden standaard geleverd met shingels. U kunt ook kiezen voor dakpanplaten. Deze platen zijn vervaardigd uit zweeds kwaliteitsstaal, bewerkt met verschillende coatings. De platen hebben de look van echte dakpannen en zijn bestand tegen vorst, hagel en storm. Dakpanplaten hebben 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van 30 jaar

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Natuurlijke eenvoud in combinatie met esthetische functionaliteit komen prachtig samen bij dit model genaamd Dipro. Op zoek naar het perfecte charmante tuinhuis met een tijdloze landelijke stijl?

Ontdek het Model Dipro, een meesterwerk van functioneel design en natuurlijke charme. Met een dakhelling van 41° en shingles als dakbedekking in uw favoriete kleur - rood, bruin, groen of zwart - brengt dit tuinhuis niet alleen schoonheid in uw buitenruimte, maar ook duurzaamheid en veelzijdigheid.

Een van de opvallende kenmerken van Model Dipro is zijn compacte ontwerp met ruime opbergruimte. Dit maakt het de perfecte aanvulling in uw tuin, waar u al uw tuingereedschap, tuinmeubelen en andere benodigdheden kunt opslaan zonder toegevingen te doen aan de esthetiek.

De staldeur en het uitzetraam met luiken voegen een extra vleugje landelijke charme toe aan het tuinhuis. De deur is uitgerust met stevige scharnieren en kan volledig open, zodat u vlot uw spullen binnen kan zetten, terwijl het uitzetraam zorgt voor een frisse luchtstroom en natuurlijk licht in de ruimte.

Wat de duurzaamheid betreft, biedt het Model Dipro twee opties voor houtdikte: 45 mm en 56 mm. Dit maakt het tuinhuis bestand tegen de elementen en zorgt ervoor dat het jarenlang meegaat, ongeacht de weersomstandigheden.

Kortom, deze constructie is niet alleen een praktische oplossing voor al uw opslagbehoeften, maar ook een esthetisch aantrekkelijk element in de tuin. Met zijn landelijke stijl, aanpasbare shingles, compacte ontwerp en robuuste constructie is het de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar schoonheid en functionaliteit in één. Bestel vandaag nog uw Model Dipro en verrijk uw tuin met dit charmante tuinhuis.

Voorzijde: 300 cm
Diepte: 335 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 42°
Zijhoogte: 195 cm
Nokhoogte: 334 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 18 cm
Dakoversteek rechts: 18 cm
Dakbedekking: shingles
Deuren: 1 staldeur WPD
Ramen: 1 WRG raam met luiken
Type: tuinberging
Merk: grandcasa
Stijl: cottage
Daktype: zadeldak
Lijn: cottage-country
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |