Grandcasa

Shapiro

Van
€ 6.913,00
Voor
€ 6.413,00
Uw korting: € 500,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Welkom bij ons exclusieve model Shapiro, de belichaming van een gezellige lounge-ervaring met een tijdloos en modern design. Vervaardigd met wandbalken in Noorse den vurenhout naar keuze in houtdikte 45 of 56 mm voor een uiterst duurzaam ontwerp waar u jarenlang plezier van zult beleven.

Bovendien past dit model perfect in iedere ruimte dankzij zijn veelzijdige formaat. De Shapiro is ontworpen met oog voor detail en comfort. Aan de achterkant en aan de zijkanten is deze lounge voorzien van Thermowood jaloezierasters, waardoor een warm en architecturaal effect ontstaat. De voorkant is volledig open, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die perfect is om te ontspannen en te genieten.

Dit model is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het gebruik van hoogwaardig materiaal zorgt ervoor dat de Shapiro lang meegaat met behoud van een moderne uitstraling. Het platte dak, uitgerust met EPDM rubber, biedt niet alleen bescherming maar voegt ook een strakke afwerking toe aan het geheel.

Kies voor de Shapiro en breng gezelligheid, duurzaamheid en modern design samen in één prachtig model. Transformeer elke ruimte in een uitnodigende lounge waar comfort en stijl hand in hand gaan. Ontdek de perfecte harmonie van deze unieke lounge en investeer vandaag in een tijdloze en duurzame lounge.

Voorzijde: 395 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 254
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Type: luxe
Type: patio
Type: met-lounge
Type: poolhouse
Type: pergola
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |