Grandcasa

Soco

Van
€ 7.494,00
Voor
€ 6.744,60
Uw korting: € 749,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Met het model Soco geniet je van de ideale tuininrichting. Met dit hoogwaardig tuinproduct, introduceer je zo een prachtige lounge in tuin door de stijlvolle jaloezierasters.

Verkrijgbaar in 45 en 56 mm dikte, is de Soco de perfecte aanvulling op elke buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar een gezellige ontmoetingsplek, een handige opslagruimte of een multifunctionele werkruimte, wij bieden de ideale oplossing.

Met een plat dakontwerp combineert dit model een eigentijdse stijl met praktische functionaliteit. De grote open ruimte vooraan zorgt voor een uitnodigende sfeer, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie.

Met de elementen en jaloezierasters van het model Soco voeg je een eigentijdse uitstraling toe aan je buitenruimte, gecombineerd met ultiem comfort.

Met onze tuinlounges streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van je tuin. Ontdek vandaag nog ons assortiment en transformeer je buitenruimte in een oase van comfort en stijl.

Voorzijde: 395 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 254
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Type: poolhouse
Type: luxe
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |