Grandcasa

Wotuba

Van
€ 7.081,00
Voor
€ 6.372,90
Uw korting: € 708,10

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Handige tuinlounge uit het Elegance gamma. Deze lounge is meer dan ruim voldoende om 2 functies onder 1 lounge te combineren zodat u bijvoorbeeld altijd gezellig kan aperitieven vlak naast het zwembad of u eenvoudigweg een tafel vlakbij kan zetten zodat u niet telkens in en uit het huis hoeft te gaan omdat niet alles onder de lounge kan.

Ook de kinderen zullen een plekje onder de lounge vinden waar ze naar hartenlust kunnen spelen. In de voorzijde wordt er gewerkt met een open wand met in het midden een houten steunelement. De achterwand en linkerzijde zijn volledig dicht zodat u steeds een geborgen gevoel heeft.

De rechterzijde is een wand met meerdere functies die geopend of gesloten kan worden door middel van de glazen glasgordijnen. Doordat deze zijde volledig in glas is, heeft u steeds voldoende lichtinval onder de lounge. De elementen uit deze constructie kunnen herschikt worden zodat er op maat van uw persoonlijke wensen en noden gewerkt kan worden.

De dakbedekking bestaat uit hoogkwalitatieve EPDM rubber die aan de randen wordt afgewerkt met aluminium profielen. Steeds geleverd met PEFC certificaat zodat u er zeker van kan zijn dat er enkel gewerkt wordt met hoogwaardig hout dat steeds gewonnen wordt uit een duurzaam bosbeheer.

Voorzijde: 600 cm
Diepte: 335 cm
Wanddikte: 33 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 254 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Type: poolhouse
Type: met-glas
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Lijn: elegance
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |