Grandcasa

Jude

Van
€ 11.514,00
Voor
€ 11.014,00
Uw korting: € 500,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek het ongeëvenaarde comfort van onze tuinlounge Jude, een indrukwekkende toevoeging aan elke buitenruimte. Deze ruime en gezellige lounge, vervaardigd uit hoogwaardig Noors dennenhout, biedt de ideale omgeving voor ontspanning en recreatie. Kies uit houtdiktes van 45 of 56 mm, zodat jouw model perfect aansluit bij jouw voorkeuren en noden.

Dit model is niet alleen functioneel, maar ook een architectonisch meesterwerk. Aan de achterkant en de zijkanten zijn Thermowood jaloezierasters geïntegreerd in het ontwerp, waardoor een warme en moderne uitstraling ontstaat. De volledig open voorkant nodigt uit om te genieten van de omgeving, terwijl het platte dak met EPDM rubber en geïntegreerd dakgootsysteem, afgewerkt met een aluminium dakprofiel, zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Breng jouw ruimte tot leven met de Jude, een perfecte combinatie van comfort, stijl en vakmanschap. Ervaar de harmonie van Belgisch design en moderne innovatie en creëer een oase van ontspanning met dit unieke loungeconcept.

Voorzijde: 700 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 254
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Type: pergola
Type: luxe
Type: patio
Type: met-lounge
Type: poolhouse
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |