Grandcasa

Corse

Van
€ 13.109,00
Voor
€ 12.609,00
Uw korting: € 500,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek het Corse model, de ideale formule voor een ruime, multifunctionele lounge-ervaring! Deze veelzijdige lounge is niet alleen een perfecte plek voor ontspanning en recreatie, maar biedt ook een handige en leuke opbergruimte met een mooie volhouten deur.

Geproduceerd met hoogwaardig Noors dennenhout, waarbij je kan kiezen uit de houtdiktes 45 of 56 mm, zodat het model Corse perfect aansluit bij jouw voorkeuren en behoeften. De voorkant en zijkanten zijn voorzien van een thermowood jaloezieraster, wat niet alleen zorgt voor een warm en architecturaal effect, maar ook natuurlijk licht toelaat in de lounge. Dit gecombineerd met de ruime opening aan de voorkant garandeert dat je optimaal kunt genieten van je omgeving.

Dit model is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en modern. Het platte dak is voorzien van een hoogwaardig EPDM rubber en een geïntegreerd dakgootsysteem, afgewerkt met een aluminium dakprofiel. Hierdoor combineert het Corse model een eigentijdse uitstraling met duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor jouw buitenruimte.

Kortom, met het Corse model haal je een stijlvolle en functionele lounge in huis die niet alleen voldoet aan jouw ontspanningsbehoeften, maar ook een moderne uitstraling toevoegt aan jouw buitenomgeving en een nette opbergruimte voorziet. Kies voor comfort, kies voor het model Corse!

Dakbedekking: EPDM
Deuren: 1 enkele volhouten deur
Type: luxe
Type: poolhouse
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |