Grandcasa

Long

Van
€ 13.939,01
Voor
€ 12.545,11
Uw korting: € 1.393,90

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek het veelzijdige model Long; een prachtige, gezellige en moderne lounge die ontworpen is voor ultiem comfort en functionaliteit. Deze unieke lounge biedt de mogelijkheid om lounge en berging of tuinhuis op een gecombineerde manier te gebruiken, waardoor het de ideale oplossing is voor diverse buitenbehoeften.

Aan de voorkant van de Long bevindt zich een ruime opening die toegang biedt tot zowel de berging als de lounge. Hier vind je vooraan ook een jaloezieraster in thermowood, wat zorgt voor extra licht en een speels effect, terwijl toch enige afscherming van de buitenwereld behouden blijft. Aan de zijkant van de lounge zijn jaloezierasters aangebracht in de volledige wand, waardoor je in de lounge volledig wordt omgeven door een prachtig staaltje vakmanschap, wat zorgt voor maximaal licht met behoud van een subtiele scheiding van buiten.

De berging is uitgerust met een volhouten deur en een vast raam dat is gericht naar de lounge, waardoor je van de ene ruimte steeds zicht hebt op de andere ruimte. Het geheel is vervaardigd uit hoogwaardig Noors vurenhout, waarbij je kunt kiezen uit houtdiktes van 45 of 56 mm, waardoor het model Long gegarandeerd jarenlang mee zal gaan.

De Long is niet alleen een ideale ruimte voor ontspanning, recreatie en opbergen, maar straalt ook duurzaamheid en moderniteit uit. Met zijn unieke vorm en design voegt de Long een esthetisch element toe aan je buitenruimte. Het platte dak is voorzien van een kwalitatieve EPDM rubber, een geïntegreerd dakgootsysteem en is afgewerkt met een aluminium dakprofiel, wat niet alleen een eigentijdse uitstraling geeft, maar ook de levensduur aanzienlijk verlengt.

Kortom, met de Long breng je niet alleen een lounge in huis, maar een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte die aan al je wensen voldoet. Kies voor comfort, kies voor de Long!

Voorzijde: 700 cm
Diepte: 450 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 241 cm
Nokhoogte: 254
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Deuren: 1 enkele volhouten deur
Ramen: 1 vast raam VRL
Type: tuinberging
Type: met-lounge
Type: met-overkapping
Type: poolhouse
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |