Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Kwaliteitsvolle eiken carports

Bij Chalet Center vindt u een uitgelezen gamma carports. De meeste hiervan zijn uitgevoerd in kwalitatief vurenhout. Een eiken carport kan natuurlijk uw tuin nog meer meerwaarde geven. Wat wordt verstaan onder eiken carports? Een carport volledig in eik lijkt een beetje zinloos en is het ook. U kan beter gaan voor een carport in hout. Lees meer

Waarvoor u wel bij Chalet Center terecht kan, is voor een carport waar de steunpalen en de schoren volledig uit kwalitatieve eik zijn vervaardigd. Dergelijke eiken carports zorgen voor de looks en natuurlijk ook de stevigheid van echte Franse eik. Het dakgebinte blijft dan wel in vurenhout. 

Eiken carports prijzen

Onze PEFC certificatie geldt voor alle eiken carports. Prijzen zijn natuurlijk ook afhankelijk van de houtkwaliteit die wat betreft Grandcasa dus hoogstaand is. De eiken afwerking van onze eiken carports kan inderdaad nog een extra cachet geven aan ons gamma. Op die manier krijgt men dus inderdaad het uitzicht van een eiken carport.

Carport eik

De eik die wij gebruiken als steunpaal is ME eik, vers gezaagd en winddroog. Kwaliteitscategorie is charpente. Onze steunpalen zijn 14 x 14 cm, de schoren 9 x 9 cm. Een Grandcasa carport met dergelijke eiken afwerking heeft dus wel degelijk het uitzicht van een vol eikenhouten carport. Eik is een zeer kwalitatief natuurproduct en is vanzelfsprekend onderhevig aan natuurlijk werking eigen aan eik. Eiken carports komen op deze manier dus in het bereik van een groot publiek.

Bij Grandcasa hebt u dus de mogelijkheid om carports met eiken steunpalen en schoren te verkrijgen. De rest van de dakconstructie bestaat uit vurenhout. Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC