Filter

Oppervlakte

10 m2 - 19 m2
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen

She Shed

Vele She Sheds zijn kleine oases van rust, die ingericht zijn met leuke zeteltjes en rustgevende kleuren. In een She Shed van Chalet Center word je omgeven door veel invallend licht en heel wat groen. Met deze lijn willen we een oplossing aanbieden voor het steeds meer en meer drukbezette leven dat we allemaal leiden. Een plek waarin je volledig... Lees meer
Vele She Sheds zijn kleine oases van rust, die ingericht zijn met leuke zeteltjes en rustgevende kleuren. In een She Shed van Chalet Center word je omgeven door veel invallend licht en heel wat groen.

Met deze lijn willen we een oplossing aanbieden voor het steeds meer en meer drukbezette leven dat we allemaal leiden. Een plek waarin je volledig tot rust kan komen of creatief aan de slag kan gaan en je volledig in je hobby’s of zijprojecten kan verdiepen. Dit hoeft ook niet groot te zijn. Je zou ervan versteld staan wat we allemaal kunnen bereiken met slechts enkele vierkante meters.

De grote eye catcher van de She Shed lijn is de in silhouet gesneden Athena sierpaal met een afmeting van 14 x 14 cm. Speciaal ontworpen voor deze lijn om je constructie een unieke toets te geven.

Verder zijn er ook nog verschillende dakvormen en -materialen mogelijk en kan je kiezen uit verschillende houtdiktes van 33, 45 of 56 mm. Indien gewenst kunnen er lichtstraten worden toegevoegd in poly-geslepen veiligheidsglas met een afmeting van 80 op 200 cm zodat je eens te meer kan genieten van de zonnestralen. Bijkomend voordeel van deze lichtstraten is dat deze voor een geluidsreductie van tot wel - 39 dB zorgen!
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |