Grandcasa

Eros

Van
€ 3.750,00
Voor
€ 3.375,00
Uw korting: € 375,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Romantische tuinoverkapping met een klassiek zadeldak. het model Eros is uitgerust met 4 stevige palen die de hele constructie dragen voor een maximale winst aan ruimte en een gevoel van openheid scheppen doordat er enkel met palen en niet met wanden wordt gewerkt.

Deze constructie kan perfect als prieel, pergola of carport gebruikt worden. Ook kan de Eros perfect dienst doen als lounge met ruim voldoende bewegingsruimte zijwaarts en bovenaan. De zichtbare dakbalken onderaan het dak creëren een heel rustieke en gezellige sfeer.

Voor de kleur van de dakbedekking kan u kiezen uit de kleuren groen, rood, bruin of zwart. Dit in combinatie met uw eigen kleurenselectie van de verf, waarmee u uw tuinoverkapping behandelt en afwerkt, geeft een uniek uitzicht dat volledig past in de tuin en in harmonie is met uw woning en de omgeving.

Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC-gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat.

Voorzijde: 450 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 19°
Zijhoogte: 221 cm
Nokhoogte: 275 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: shingles
Type: patio
Type: carport
Type: pergola
Merk: grandcasa
Stijl: klassiek
Daktype: zadeldak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |