Grandcasa

Thor

Van
€ 3.098,00
Voor
€ 2.788,20
Uw korting: € 309,80

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Charmant en gezellig paviljoen in klassieke stijl met tuinoverkapping vooraan. Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC-gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat.

Deze constructie is voorzien van robuuste steunpalen van 14 x 14 cm. Tuinoverkapping vooraan van 100 cm. De dakbedekking bestaat uit asfaltshingles te kiezen in kleur bruin, rood, zwart of groen.

Voorzijde: 335 cm
Diepte: 335 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 19°
Dakhelling: 19
Zijhoogte: 221 cm
Zijhoogte: 221
Nokhoogte: 275 cm
Dakoversteek voor: 100 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 16 cm
Dakoversteek rechts: 16 cm
Dakbedekking: Shingels
Waterafvoer: Optioneel
Type: patio
Type: prieel
Type: pergola
Merk: grandcasa
Stijl: klassiek
Daktype: zadeldak
Lijn: romantic
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |