Grandcasa

Hefi

Van
€ 3.576,00
Voor
€ 3.218,40
Uw korting: € 357,60

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Extra hoge tuinoverkapping met een zadeldak in Engelse cottagestijl met een scherpe dakhelling typerend voor dit soort daken die perfect kan dienen als carport, prieel, pergola, lounge, speelruimte of afschutting.

Dit model bevat 4 stevige palen waarop de hele constructie rust zodat er een maximum aan open ruimte wordt verkregen. De steunpalen zijn afgewerkt met houten schoren die niet enkel extra stevigheid bieden, maar ook een esthetisch leuke toets geven die volledig past in de stijl van het dak.

Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC-gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat. Het dak is standaard afgewerkt met een dakbedekking bestaande uit shingles van glasvliesasfalt in de kleur groen, rood of zwart naargelang welke kleur u verkiest. De afgebeelde dakpanplaten zijn optioneel verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, antraciet, terracotta of cloudy terracotta.

Voorzijde: 450 cm
Diepte: 300 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 42°
Zijhoogte: 221 cm
Nokhoogte: 343 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: shingles
Type: carport
Type: pergola
Type: patio
Merk: grandcasa
Stijl: cottage
Daktype: zadeldak
Lijn: cottage-country
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |