Biancasa

Carport Siana Plus

Van
€ 2.376,01
Voor
€ 2.138,41
Uw korting: € 237,60
100% laagste prijsgarantie

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Gespiegeld verkrijgbaar
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Verlengde steunpalen
Standaard worden er palen voorzien van 120 x 120 x 2400 mm. Deze carport heeft hiermee een vrije doorgang van 2090 mm hoogte. U kan de palen verlengen naar palen van 3600 mm lengte om een vrije doorgang te creëren van 3290 mm.

Ontdek onze klassieke carport met zadeldak en stijlvolle open gebintes, volledig PEFC gecertificeerd en altijd geleverd met een bijbehorend authenticiteitscertificaat.

Deze tijdloze carport is voorzien van 6 steunpalen met afmetingen van 12 x 12 x 240 cm, wat zorgt voor een stevige en elegante structuur. Het dak is bedekt met een houten onderdak, afgewerkt met een zwarte asfaltrol, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een klassieke uitstraling creëert.

Voeg een vleugje klasse toe aan je buitenruimte met de Siana carport, waar traditionele schoonheid en praktische bruikbaarheid samenkomen.

Voorzijde: 335 cm
Diepte: 598 cm
Wanddikte: 28 mm
Dakhelling: 25°
Zijhoogte: 197 cm
Nokhoogte: 304 cm
Dakoversteek voor: 93 cm
Dakoversteek achteraan: 33 cm
Dakoversteek links: 17 cm
Dakoversteek rechts: 17 cm
Type: carport
Merk: biancasa
Daktype: zadeldak
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |