U zoekt een specialist in chaletbouw?

U wilt een chalet bouwen en u zoekt hiervoor een betrouwbare partner? Bij Chalet Center zit u aan het juiste adres voor een chalet bouwpakket. In Vlaanderen zijn een aantal chaletbouwers. Deze zijn echter veelal peperduur. Hierdoor is er quasi geen prijsverschil tussen chaletbouw en traditionele bouw. U kunt echter perfect zelf een chalet bouwen. 

Een zelfbouw chalet kan een heel ander prijskaartje hebben. Dit is geheel logisch aangezien een groot deel van het werk door u wordt gedaan. Met het merk Grandcasa, de specialist in maatwerk, hebben we een enorme know-how opgebouwd wat betreft chaletbouw. Voor een chalet bouwpakket hebben we reeds een uitgelezen selectie voor u gemaakt.

Zelf chalet bouwen!

U wilt zelf chalets bouwen? Onze zelfbouw chalets kunnen aangeleverd worden als zelfbouw pakket, of door onze gespecialiseerde chaletbouwers  geplaatst worden. Een chalet bouwen is ook mogelijk voor de doe-het-zelver. Een chalet bouwpakket bestaat steeds uit een gedetailleerde montagehandleiding en een op maat uitgewerkte stuklijst, die u stap voor stap begeleiden.

Chaletbouw is een heel breed begrip. De traditionele chaletbouw kennen we als houtstapelbouw, die zijn oorspronkelijk is ontstaan in de Scandinavische landen. Chaletbouw prijzen zijn sterk afhankelijk van de aangeboden service.

Mogelijkheden in chalet bouw en chalets op maat

Een chalet zelf bouwen? Chaletbouw heeft veel mogelijkheden. Een chalet bouwen kan al vanaf een houtdikte van 45 mm. Afhankelijk van de gewenste isolatie, kan men ook kiezen voor 56 en 68 mm wandbalken. De wanden kunnen ook nog eens extra voorzien worden met isolatie met ons unieke wandisolatie systeem. U kunt dus het best een chalet laten bouwen door Chalet Center. In chalet zelfbouw zijn wij effectief de referentie. Elk chalets bouwpakket wordt me de grootste zorg voor u geprepareerd en wordt met reeds recente technologie vervaardigd. Tevens zijn onze chaletbouw prijzen super competitief.

Ontdek hieronder ons gamma zelfbouw chalets en de chalet bouwen prijs!