Grandcasa

Huldra

Van
€ 15.852,00
Voor
€ 14.266,80
Uw korting: € 1.585,20

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons fabuleus woudhuis, ontworpen met een ruime binnenruimte met een handige inham voor de deur, ideaal voor het creëren van extra opslagruimte.

Het tuinhuis is uitgerust met antraciet metalen profielplaten als dakbedekking, waardoor het een moderne uitstraling krijgt.

Het tuinhuis heeft twee kleine Premium uitzetramen en een groot raam, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. De ramen zijn voorzien van 4-16-4 dubbel isolatieglas voor extra warmte-isolatie en energiebesparing. Daarnaast heeft het tuinhuis een Premium dubbele deur die gemakkelijk toegang geeft tot de binnenruimte.

Het tuinhuis is gemaakt van kwalitatief Noord-Europees vurenhout en is opgebouwd in het blokhutsysteem. Bovendien is het PEFC gecertificeerd en wordt het geleverd met een authenticiteitscertificaat, zodat je er zeker van bent dat het aan alle milieustandaarden voldoet.

Dit tuinhuis is de perfecte buitenruimte voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele plek om te ontspannen of te werken. Met zijn hoogwaardige materialen en afwerking met oog voor detail, is dit tuinhuis een duurzame investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Voorzijde: 900 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling:
Zijhoogte: 247 cm
Nokhoogte: 310 cm
Dakoversteek voor: 100 cm
Dakoversteek achteraan: 40 cm
Dakoversteek links: 77,5 cm
Dakoversteek rechts: 77,5 cm
Dakbedekking: Metalen profielplaten (anthraciet)
Deuren: WDD11
Ramen: 2 x WRM, 1 x WRML
Type: tuinberging
Type: weekendchalets
Merk: grandcasa
Stijl: klassiek
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |