Grandcasa

Navassa

Van
€ 12.851,00
Voor
€ 11.565,90
Uw korting: € 1.285,10

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Metalen dakpanplaten
De constructies van het merk Grandcasa worden standaard geleverd met shingels. U kunt ook kiezen voor dakpanplaten. Deze platen zijn vervaardigd uit zweeds kwaliteitsstaal, bewerkt met verschillende coatings. De platen hebben de look van echte dakpannen en zijn bestand tegen vorst, hagel en storm. Dakpanplaten hebben 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van 30 jaar

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons charmant woudhuisje met enkelhellend dak, de perfecte aanwinst voor jouw tuin! Dit huisje biedt een uitstekende ruimte voor gebruik als tuinkantoor, atelier, of gewoon als een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving.

Het huisje is vervaardigd van hoogwaardig Noord-Europees vurenhout en is opgebouwd in het blokhutsysteem, wat resulteert in een sterke en duurzame constructie.

We gebruiken alleen het beste hout van duurzaam beheerde bossen en zijn daarom PEFC-gecertificeerd. Bovendien wordt elk huisje geleverd met een authenticiteitscertificaat, zodat je er zeker van bent dat je een echte en kwalitatieve constructie in huis haalt.

Het huisje heeft een dubbele deur en drie uitzetramen, elk voorzien van 4 mm echt glas, wat zorgt voor voldoende lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving. Het enkelhellend dak is bedekt met duurzame antraciet metalen profielplaten, wat niet alleen een moderne uitstraling geeft, maar ook zorgt voor een langdurige bescherming tegen de weersinvloeden.

Om het woudhuisje nog verder naar jouw wensen aan te passen, bieden we ook optionele extra's aan, zoals de afgebeelde luiken, dakpanplaten en dakgoten. Op deze manier kun je het huisje helemaal personaliseren en creëer je een unieke toevoeging aan je tuin.

Kies voor ons woudhuisje en geniet van een functionele en duurzame constructie die niet alleen een praktische aanwinst voor je tuin is, maar ook een prachtige eyecatcher die zeker de aandacht zal trekken!

Voorzijde: 750 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 33 mm
Dakhelling:
Zijhoogte: 300 cm
Nokhoogte: 234 cm
Dakoversteek voor: 100 cm
Dakoversteek achteraan: 100 cm
Dakoversteek links: 100 cm
Dakoversteek rechts: 100 cm
Merk: grandcasa
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |