Grandcasa

Jotun

Van
€ 17.339,00
Voor
€ 15.605,10
Uw korting: € 1.733,90

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Welkom in ons schitterend woudhuis van hoogstaande kwaliteit! Het is een uniek ontwerp met een enkelhellend dak en een kleine oversteek rondom.

Dit zorgt voor een moderne uitstraling die perfect past in elke tuin. De volledige voorgevel van het tuinhuis is bijna volledig van glas, waardoor je een panoramisch uitzicht hebt op je tuin en het groen rondom je heen.

Dit tuinhuis is gebouwd met hoogwaardig Noord-Europees vurenhout, wat garant staat voor duurzaamheid en stevigheid. Het hout is PEFC-gecertificeerd, wat betekent dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Het authentieke karakter van het hout wordt extra benadrukt door de mooie nerfstructuur en knoesten die zichtbaar zijn in het hout.

Het dak van ons tuinhuis is bedekt met antraciet metalen profielplaten, wat zorgt voor een moderne uitstraling en duurzaamheid. Deze platen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen weer en wind, zodat je nog vele jaren kunt genieten van je tuinhuis.

In de voorgevel van het tuinhuis bevindt zich een groot, modern aluminium dubbel deurcomplex en nog twee aluminium ramen. Hierdoor komt er veel licht binnen en heb je een mooi uitzicht op je tuin. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium en dubbele beglazing zijn deze ramen en deuren niet alleen mooi, maar ook energiezuinig en geluidswerend.

Kortom, dit tuinhuis is een echte eyecatcher in elke tuin. Het biedt niet alleen een mooie en gezellige plek om te vertoeven, maar is ook nog eens duurzaam en energiezuinig gebouwd.

Voorzijde: 650 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling:
Zijhoogte: 221 cm
Nokhoogte: 310 cm
Dakoversteek voor: 100 cm
Dakoversteek achteraan: 100 cm
Dakoversteek links: 77,5 cm
Dakoversteek rechts: 77,5 cm
Dakbedekking: Metalen profielplaten (antraciet)
Deuren: 1 IDD3020
Ramen: 2 x IRV0520
Type: luxe
Type: weekendchalets
Type: poolhouse
Type: met-glas
Merk: grandcasa
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |