Grandcasa

Athos

Van
€ 9.058,00
Voor
€ 8.152,20
Uw korting: € 905,80

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek de perfecte harmonie tussen functionaliteit en esthetiek met onze blokhut voorzien van een eigentijds lessenaarsdak, vervaardigd uit hoogwaardig Noord-Europees vurenhout.

Ons tuinhuis is trots PEFC-gecertificeerd, waardoor we niet alleen streven naar buitengewone kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Elk exemplaar wordt geleverd met een officieel authenticiteitscertificaat, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je aankoop.

Deze prachtige blokhut is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, voorzien van een dubbele deur die moeiteloos toegang biedt tot de ruimte, een elegant vleugelraam en een vast raam, beide uitgerust met 4 mm echt glas voor een helder en natuurlijk licht. Geniet van een sfeervolle en functionele ruimte in je tuin, waar je kunt ontspannen, werken of je favoriete hobby kunt uitoefenen.

Het lessenaarsdak is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen. Het dak is bedekt met stijlvolle anthraciet metalen profielplaten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een eigentijdse uitstraling toevoegen aan je buitenruimte. Met deze blokhut geniet je niet alleen van een hoogwaardige constructie, maar voeg je ook een stijlvolle en functionele toevoeging toe aan je tuin. Ontdek de perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en moderne functionaliteit met onze blokhut met lessenaarsdak.

Voorzijde: 485 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 33 mm
Dakhelling:
Zijhoogte: 287 cm
Nokhoogte: 221 cm
Dakoversteek voor: 77 cm
Dakoversteek achteraan: 77 cm
Dakoversteek links: 77 cm
Dakoversteek rechts: 77 cm
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |