Grandcasa

Gryia

Van
€ 22.528,00
Voor
€ 20.275,20
Uw korting: € 2.252,80

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Welkom in ons excellent woudhuis! Dit moderne tuinhuis is gebouwd met hoogwaardige materialen, waaronder Noord-Europees vurenhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Het hout is voorzien van een PEFC-certificaat dat de herkomst van het hout garandeert en het geeft het tuinhuis een warme en authentieke uitstraling.

Het tuinhuis heeft een enkelhellend dak met een kleine oversteek rondom. De dakbedekking bestaat uit antraciet metalen profielplaten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook nog eens een modern en strak uiterlijk geven aan het tuinhuis.

De volledige voorgevel is gevuld met aluminium ramen en deuren van maar liefst 3 meter hoog, waardoor je optimaal kan genieten van het licht en het zicht op de tuin. De aluminium profielen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van dubbele beglazing wat zorgt voor een goede isolatie.

Dit tuinhuis is niet alleen functioneel, maar ook een mooie blikvanger in jouw tuin. Het biedt een unieke en comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en het buitenleven.

Voorzijde: 600 cm
Diepte: 335 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 17°
Zijhoogte: 234 cm
Nokhoogte: 377 cm
Dakoversteek voor: 100 cm
Dakoversteek achteraan: 100 cm
Dakoversteek links: 77,5 cm
Dakoversteek rechts: 77,5 cm
Dakbedekking: Metalen profielplaten (antraciet)
Deuren: 1 IDD2030
Ramen: 2 x IRV1030
Type: poolhouse
Type: luxe
Type: met-glas
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |