Grandcasa

Viridi

Voor
€ 13.098,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons schitterend woudhuis, een moderne constructie waarbij minimalistisch design en functionaliteit hand in hand gaan.

Het tuinhuis beschikt over een groot aluminium schuifraam dat het interieur verbindt met de buitenruimte. Daarboven bevindt zich een aluminium driehoeksraam, waardoor de hele wand zo goed als volledig uit glas bestaat. Dit geeft niet alleen een prachtig uitzicht op de tuin, maar zorgt ook voor veel natuurlijke lichtinval in het tuinhuis.

Voor dit tuinhuis hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder duurzaam Noord-europees vurenhout. Dit hout is niet alleen sterk en betrouwbaar, maar ook afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voorzien van het PEFC-certificaat.

Het dak van het tuinhuis is voorzien van antraciet metalen profielplaten, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling maar ook voor een langdurige bescherming tegen de weersinvloeden. De profielplaten zijn bovendien zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Het tuinhuis is een ideale plek om te ontspannen, te werken of om creatief bezig te zijn. Dankzij de grote glaspartijen is er veel lichtinval en heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Met dit tuinhuis haal je niet alleen een functionele en duurzame constructie in huis, maar ook een echte eyecatcher in je tuin.

Voorzijde: 395 cm
Diepte: 450 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 15°
Zijhoogte: 286 cm
Nokhoogte: 422 cm
Dakoversteek voor: 100 cm
Dakoversteek achteraan: 100 cm
Dakoversteek links: 100 cm
Dakoversteek rechts: 100 cm
Dakbedekking: shingles
Deuren: ADS30
Ramen: ARV3015
Type: luxe
Type: met-glas
Type: poolhouse
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |