Grandcasa

Elegance Monastir

Van
€ 21.384,00
Voor
€ 19.245,60
Uw korting: € 2.138,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons prachtige woudhuis bestaande uit twee kamers en dat uitgerust is met EPDM dakrubber als dakbedekking.

De ene kamer heeft een groot Elegance schuifraam, terwijl de andere kamer is uitgerust met twee dubbele Premium deuren, een enkele volhouten Premium deur, een enkele 3/4 Premium glasdeur en een premium uitzetraam. Alle Premium ramen en deuren zijn uitgerust met 4-16-4 dubbel isolatieglas voor extra isolatie en energie-efficiëntie.

Dit tuinhuis is gemaakt van kwalitatief Noord-Europees vurenhout en is opgebouwd in het blokhutsysteem. Bovendien is het PEFC gecertificeerd en wordt het altijd geleverd met een authenticiteitscertificaat. Het is de perfecte buitenruimte voor diegenen die op zoek zijn naar een mooie en functionele plek om te werken, ontspannen of beiden.

Met zijn hoogwaardige materialen en afwerking met oog voor detail, is dit tuinhuis een duurzame investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Of je nu een thuiskantoor, werkruimte of recreatieruimte nodig hebt, dit tuinhuis biedt de perfecte oplossing.

Voorzijde: 1000 cm
Diepte: 450 cm
Wanddikte: 33 mm
Dakhelling:
Zijhoogte: 234 cm
Nokhoogte: 308 cm
Dakoversteek voor: 70 cm
Dakoversteek achteraan: 70 cm
Dakoversteek links: 70 cm
Dakoversteek rechts: 70 cm
Type: weekendchalets
Type: met-glas
Type: luxe
Merk: grandcasa
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: elegance
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |