Grandcasa

Tiuri

Van
€ 17.284,01
Voor
€ 15.555,61
Uw korting: € 1.728,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons magnifiek tuinhuis met twee kamers, waarvan er één is uitgerust met een handige inham waar je heerlijk kunt zitten en genieten van de buitenlucht.

Het dak heeft een unieke vorm, bestaande uit twee enkelhellende daken, waarvan het voorste dak iets lager zit. Dit geeft het tuinhuis een bijzondere uitstraling en maakt het tot een opvallende verschijning in iedere tuin

Dit bijzondere tuinhuis is niet alleen uniek in zijn vormgeving, maar heeft ook een praktische en duurzame dakbedekking van antraciet metalen profielplaten. Deze platen zijn niet alleen bestand tegen weer en wind, maar geven het tuinhuis ook een moderne uitstraling. Zo is het tuinhuis niet alleen een eyecatcher in uw tuin, maar ook een slimme investering voor de toekomst.

De ruimte met de inham heeft een enkele Premium deur, terwijl de andere kamer is uitgerust met een dubbele Premium deur en een groot Premium vleugelraam. De ramen en deuren zijn voorzien van 4-16-4 dubbel isolatieglas, waardoor het tuinhuis goed thermisch gesloten is en je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele temperatuur.

Dit tuinhuis is gemaakt van kwalitatief Noord-Europees vurenhout en is opgebouwd in het blokhutsysteem. Het is PEFC gecertificeerd en wordt altijd geleverd met een authenticiteitscertificaat. Dit geeft je de garantie dat het tuinhuis voldoet aan alle milieustandaarden.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het uitstekende vakmanschap is dit tuinhuis een duurzame investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen of te werken, dit tuinhuis bied je de ruimte en het comfort dat je nodig hebt.

Voorzijde: 800 cm
Diepte: 450 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 15°-10°
Zijhoogte: 221 cm
Nokhoogte: 317 cm
Dakoversteek voor: 77,5 cm
Dakoversteek achteraan: 40 cm
Dakoversteek links: 77,5 cm
Dakoversteek rechts: 77,5 cm
Dakbedekking: Metalen profielplaten (anthraciet)
Deuren: 1 WDD11, 1 WDE34
Ramen: 1 WRGL
Type: poolhouse
Type: weekendchalets
Merk: grandcasa
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |