Grandcasa

Piaki

Van
€ 18.930,00
Voor
€ 17.037,00
Uw korting: € 1.893,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons buitengewoon woudhuisje met een kamer en een handige inham waar je heerlijk kunt zitten en genieten van de buitenlucht.

Naast de berging is een lounge ruimte gecreëerd, doordat het dak doorloopt en zo een grote zijluifel vormt. Dit geeft je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Het dak van dit tuinhuis heeft een unieke vorm, bestaande uit twee enkelhellende daken, waarvan het voorste dak iets lager zit. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling en maakt het tot een opvallende verschijning in iedere tuin. Bovendien biedt het dak een praktische en duurzame dakbedekking van antraciet metalen profielplaten, die niet alleen bestand zijn tegen weer en wind, maar ook zorgen voor een moderne uitstraling.

Het tuinhuis is voorzien van een dubbele Premium deur en een groot Premium uitzetraam, beide met 4-16-4 dubbel isolatieglas. Hierdoor is het tuinhuis goed thermisch gesloten en kun je het hele jaar door genieten van een comfortabele temperatuur. Het tuinhuis is gemaakt van kwalitatief Noord-Europees vurenhout en opgebouwd in het blokhutsysteem. Het is PEFC gecertificeerd en wordt altijd geleverd met een authenticiteitscertificaat, wat je de garantie geeft dat het tuinhuis voldoet aan alle milieustandaarden.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het uitstekende vakmanschap is dit tuinhuis een duurzame investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen of te werken, dit tuinhuis bied je de ruimte en het comfort dat je nodig hebt.

Voorzijde: 900 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45
Dakhelling: 15°
Zijhoogte: 234 m
Nokhoogte: 312 cm
Dakoversteek voor: 77,5 cm
Dakoversteek achteraan: 40 cm
Dakoversteek links: 77,5 cm
Dakoversteek rechts: 77,5 cm
Dakbedekking: Metalen profielplaten (anthraciet)
Deuren: 1 WDD34
Ramen: 1 WRGL
Type: weekendchalets
Type: met-lounge
Type: poolhouse
Type: met-overkapping
Merk: grandcasa
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |