Filter

Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Tuinhuis met lessenaardak

Een lessenaarsdak, ook wel bekend als een enkelhellend dak, is een dakvorm die bestaat uit slechts één vlak op het dak. Je hebt bij deze dakvorm altijd een hogere en een lagere zijde. De helling of hoe hoog de hoogste en laagste zijde komen, kan je zelf kiezen. Typerend voor een lessenaarsdak is het unieke uitzicht en de speciale ruimteverdelin... Lees meer

Een lessenaarsdak, ook wel bekend als een enkelhellend dak, is een dakvorm die bestaat uit slechts één vlak op het dak. Je hebt bij deze dakvorm altijd een hogere en een lagere zijde. De helling of hoe hoog de hoogste en laagste zijde komen, kan je zelf kiezen.

Typerend voor een lessenaarsdak is het unieke uitzicht en de speciale ruimteverdeling bovenaan: aan de lagere zijde heb je minder ruimte en aan de hogere ruimte juist extra ruimte. Bijkomend voordeel hierbij is de mogelijkheid om extra lichtinval te genereren. Doordat je een hogere wand in de constructie hebt, kan je juist hogere of meer ramen in deze wand voorzien met als resultaat meer invallend licht.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |