Grandcasa

Bragi

Van
€ 17.324,00
Voor
€ 15.591,60
Uw korting: € 1.732,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Wij presenteren met trots ons fantastisch woudhuis; een elegante en stijlvolle toevoeging aan elke tuin.

Dit tuinhuis heeft een unieke vorm en een dakbedekking van antraciet metalen profielplaten, wat het een moderne uitstraling geeft en ervoor zorgt dat het bestand is tegen weer en wind.

De lounge aan de voorzijde is volledig open en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. De ramen en deuren zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van dubbele beglazing. Aan de voorzijde is er een schuifdeur, terwijl er aan de zijkant twee grote vaste aluminium ramen zijn met daarboven een aluminium driehoeksraam, waardoor de volledige muur bijna volledig uit glas bestaat. Dit zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin.

Het tuinhuis is gemaakt van kwalitatief Noord-Europees vurenhout en is opgebouwd in het blokhutsysteem. Het is PEFC-gecertificeerd en wordt altijd geleverd met een authenticiteitscertificaat. Dit geeft je de garantie dat het tuinhuis voldoet aan alle milieustandaarden en dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het uitstekende vakmanschap is dit tuinhuis een duurzame investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Het biedt niet alleen een comfortabele en stijlvolle ruimte om te ontspannen of te werken, maar is ook een slimme keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig tuinhuis dat jaren meegaat.

Voorzijde: 645 cm
Diepte: 545 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 7°-15°
Zijhoogte: 286 cm
Nokhoogte: 403 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 18 cm
Dakoversteek rechts: 18 cm
Dakbedekking: Metalen profielplaten (antraciet)
Deuren: 1 ADS20
Ramen: 2 x ARLVL, 1 x ARV3015
Type: met-glas
Type: poolhouse
Type: met-overkapping
Type: luxe
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: lessenaarsdak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |