Een houten pergola kopen voor meer charme in uw tuin

Een houten pergola dient meestal als overkapping boven een terras of pad. Op deze manier wordt schaduw gecreëerd. Een pergola wordt gemaakt uit hout of metaal. Vanzelfsprekend zijn wij voorstander van een houten pergola. Dit past veelal perfect bij het natuurlijk aspect van uw tuin. Een houten pergola kopen of een houten prieel is een absolute meerwaarde voor uw tuin. 

Onze merken Grandcasa en Deco Design bieden een kwalitatief gamma houten prieeltjes. Bij Grandcasa denken we dan aan de Aruba houten tuinprieel. 

Houten pergola kopen bij Chalet Center

Een paviljoen in hout? De merken Deco Design en Grandcasa bieden altijd wel een houten paviljoen of een houten prieel te koop. Bent u op zoek naar een pergola? Hout heeft alvast onze absolute voorkeur op bijvoorbeeld metaal. Metaal is eerder kil. Een houten pergola is dus de enige esthetische oplossing voor uw natuurlijk tuinconcept. Een houten prieel zelf maken? Ga naar één van onze filialen voor meer info.

Pergola hout: door weer en wind

Het belangrijkste bij uw houten prieel is de aard en de afkomst van uw pergola hout. U moet ervoor zorgen dat het tuinprieel hout degelijk behandeld is zodanig dat u op een geruste manier uw houten pergola in weer en wind in de tuin kunt plaatsen. Veelal wordt er voor een houten prieel geïmpregneerde grenen gebruikt. Dit grenen hout zal dan druk geïmpregneerd zijn in de hoogste klasse, namelijk klasse 4. Belangrijk voor uw prieel hout is dat het wel degelijk kwalitatief behandeld is en niet zomaar overschilderd met een groenachtige oplossing zoals u bijvoorbeeld prieeltjes hout in de doe-het-zelf zaken vindt. Dergelijke “palen” hebben amper bescherming.

U bent steeds welkom in één van onze filialen of op onze website voor meer informatie omtrent een houten tuinpaviljoen.