Filter

Oppervlakte

8 m2 - 51 m2
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Finse blokhut

Als men spreekt over een Finse blokhut, bedoelt men gewoonlijk een klassieke blokhut met een zadeldak. Je krijgt dan een constructie met afgeronde hoekverbindingen die een klein stukje aan de zijkanten van de wanden uitsteken volgens het blokhutprincipe. Deze stijl wordt vaak gekozen voor weekendhuisjes en buitenverblijven dankzij het warme, sf... Lees meer

Als men spreekt over een Finse blokhut, bedoelt men gewoonlijk een klassieke blokhut met een zadeldak. Je krijgt dan een constructie met afgeronde hoekverbindingen die een klein stukje aan de zijkanten van de wanden uitsteken volgens het blokhutprincipe.

Deze stijl wordt vaak gekozen voor weekendhuisjes en buitenverblijven dankzij het warme, sfeervolle en authentieke karakter. Er gaat niets boven gezellig onder een dekentje op de bank kruipen met een knetterend haardvuur dichtbij tijdens een koude winterdag.

Standaard hebben deze daken een helling van 19° die eenvoudig kan worden aangepast indien gewenst. Al onze Finse blokhutten hebben ramen en deuren met echt glas van 4 mm dik. Zowel grote als kleine, brede en smalle Finse tuinhuizen kan je bij ons terugvinden. Als je hier nog een sauna of een aanbouwblokhut bij wil, kan je hiervoor zeker ook bij ons terecht.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |