Filter

Elke mogelijke garage vindt u bij Chalet Center!

Onze garageboxen zijn niet alleen mooier dan een garage uit steen, ze bieden van nature uit een goede isolatie zonder last te hebben van condensatie, en zijn qua prijs een zeer interessant alternatief ten opzichte van gemetste garages die heel wat duurder zijn. Een blokhut garage is tevens al even duurzaam dan een... Lees meer

Garages

Garages 30 artikelen

Graag helpen wij u verder bij het kiezen van de voor u geschikte garagebox, die wij maatwerkspecialist zijnde, helemaal volgens uw wensen kunnen maken. Zadeldak, plat dak, verschillende maten, geen probleem! Wij maken uw garage voor u helemaal zoals u ze had gewenst. Naast een enkele garage box, hebben we echter ook een dubbele garage in ons gamma. Onze dubbele garage is zelfs 6 meter breed, of zelfs nog breder.

Kies uw gewenste poort voor uw garagebox

Al onze garages kunnen uitgevoerd worden met ofwel een houten draaipoort, ofwel een metalen kantelpoort of een sectionaal poort. De sectionaal poorten van onze garageboxen kunnen wel of niet geautomatiseerd zijn. Zij zijn tevens in alle RAL kleuren beschikbaar. Op deze manier kunt u dus uw garagebox personaliseren.

Heel wat mensen zullen ook hun proberen te combineren, namelijk garage met tuinhuis. Dergelijk garage tuinhuis voorziet dus een ruimte voor stockage en een ruimte om uw wagen in onder te brengen. Meestal is een dergelijke garagebox dan ook voorzien van een laterale deur.

De keuze voor een enkele of dubbele garage van Chalet Center is de keuze voor een goedkope garage. U zult dit zeker merken als u de garage prijzen vergelijkt. Heel goedkope garages gaat u bij ons niet vinden, maar een goedkope garage is niet noodzakelijk een duurzame oplossing. Kijk dus op de juiste manier naar uw garage prijs.

Ontdek hier ons gamma garage boxen of kom eens een kijkje nemen in één van onze filialen voor de prijzen van onze garages.