Filter

Kwaliteitsvolle carports van Grandcasa

Onze houten carports zijn robuust en passen bij elke woningstijl. Grandcasa biedt u een uitgebreid gamma aan carports. Dakvorm en afmetingen kiest u geheel zelf uit ons ruim aanbod. Een carport van Grandcasa wordt tevens standaard geleverd met robuuste open spanten. Ontdek hier het Grandcasa gamma carports! »

Carports

Carports 14 artikelen

U kan dus zeker zijn als u voor deze carports kiest, dat u vele jaren kunt genieten van een kwalitatieve constructie die u voor tal van doeleinden kunt gaan gebruiken : carport tuinhuis, garage carport... Bovendien voorziet Grandcasa ook de mogelijkheid voor een dubbele carport tot wel 6 meter breed. Stevige dakbalken, schoren en een dakgootset met afvoerbuizen worden meegeleverd.

Carports met berging

Grandcasa voorziet eveneens in zijn gamma een carport tuinhuis. Deze tuinhuis module is in verschillende afmetingen beschikbaar en past perfect onder onze plat dak carport.

Mensen die een carport kopen, zijn ook steeds op zoek naar een combinatie carport garage. Wij voorzien de mogelijkheid om carports en garages op maat te maken.

Carport kopen

Het volstaat om een grondplan te schetsen en dit door te sturen naar Chalet Center. U kunt natuurlijk ook een bezoekje komen brengen bij één van onze verkooppunten. De verkoopsadviseurs helpen u graag verder met uw carport. Op geregelde tijdstippen zijn stellen we een specifieke carport te koop. Vraag naar deze mogelijkheid bij uw verkoper.

Dakbedekking carport

Voor de zadeldak carport garage werken wij met kwalitatieve dakpanplaten, garantie 30 jaar. Voor de plat dak carports werken wij met metaalprofielplaten, de zogenaamde “bac acier”. Onderdak kan worden uitgevoerd met drukgeïmpregneerde beplanking van 16 mm. Een carport kopen kan ook met lichtdoorlatende platen. Op deze manier kunt u dus steeds uw carport personaliseren naar uw eigen specifieke wensen.