Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Tuinhuizen

Wij bieden u twee lijnen houten tuinconstructies: De maatwerklijn Grandcasa : blokhutten en tuinhuizen op maat De Biancas a lijn: blokhutten en tuinhuisjes met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan U merkt het, bij Chalet Center hebt u een ruime keuze wat betreft tuinhuizen. Grandcasa zijn eerder grote tuinhuizen en zeer ... Lees meer
Toont 49 - 60 van de 266 items

Wij bieden u twee lijnen houten tuinconstructies:

  • De maatwerklijn Grandcasa: blokhutten en tuinhuizen op maat
  • De Biancasa lijn: blokhutten en tuinhuisjes met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan

U merkt het, bij Chalet Center hebt u een ruime keuze wat betreft tuinhuizen. Grandcasa zijn eerder grote tuinhuizen en zeer kwalitatief. Bovendien zijn alle tuinhuizen en blokhutten op maat verkrijgbaar. Tal van opties zijn beschikbaar voor elk Grandcasa tuinhuis.

Zoveel blokhutten en tuinhuisjes, wat te kiezen?

Biancasa zijn eerder kleine tuinhuisjes, zowel modern als klassiek, onbehandeld. Den Buizerd biedt kleine tuinhuizen die behandeld zijn tegen houtrot, wat de duurzaamheid natuurlijk ten goede komt.

Engeland is het land van de tuin huisjes. Echter bij uitbreiding ook wel Vlaanderen. In elke Vlaamse tuin staat wel een tuinhuisje of een tuinschuur. Het is zeker duurzamer om te investeren in een tuin huis dan bijvoorbeeld in verre reizen. Het eerste behoudt zijn waarde, van het tweede houdt u enkel een herinnering over op termijn. Kleine tuinhuisjes online zijn natuurlijk minder duur dan grote tuinhuizen. Voor ieder wat wils..

Kom een groot gamma blokhutten en tuinhuizen bekijken op onze showterreinen of bekijk nu onze tuinhuizen online! Zoek en vindt uw ‘droom-tuinhuis’ online op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC