Filter

Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Klassieke tuinhuizen

Een klassiek tuinhuis is typisch te herkennen aan het zadeldak met een dakhelling van 15 à 19 °. Dit geeft de constructie een authentieke uitstraling. Klassieke tuinhuizen hebben vaak ook een voorluifel. Zo’n voorluifel is in verschillende afmetingen te verkrijgen naargelang de wensen van de klant. Tot 1,5 meter heeft een voorluifel geen st... Lees meer
Een klassiek tuinhuis is typisch te herkennen aan het zadeldak met een dakhelling van 15 à 19 °. Dit geeft de constructie een authentieke uitstraling.

Klassieke tuinhuizen hebben vaak ook een voorluifel. Zo’n voorluifel is in verschillende afmetingen te verkrijgen naargelang de wensen van de klant. Tot 1,5 meter heeft een voorluifel geen steunpalen nodig.
Klassieke tuinhuizen kunnen ook geleverd worden met een stapelplaats. Standaard stapelplaatsen hebben een breedte van ongeveer 1 meter. Deze worden hoofdzakelijk gebruikt als houtberging.

Onze klassieke blokhutten hebben standaard glasasfaltvliesshingels als dakbedekking in de kleuren groen, rood, bruin of zwart te kiezen. Andere mogelijke dakbedekkingen zijn dubbele glasasfaltvliesshingels, dakpanplaten en metalen profielplaten.

Klassieke tuinhuizen zijn de basis van alle huidige blokhutgamma’s. Klassieke tuinhuizen zijn er ook met bijvoorbeeld een enkel hellend dak. Het klassieke tuinhuisgamma van Grandcasa is tevens de basis voor het maatwerkprogramma. Klassieke tuinhuizen zijn nog steeds zeer populair voornamelijk in zuidelijke gebieden en in bergstreken, de zogenaamde alpenhutten.

Een klassiek tuinhuis kan ook verkregen worden als aanbouwtuinhuis. Deze wordt dan aan de zijkant tegen de linker of rechter zijwand geplaatst. Een aanbouwthuis is de ideale plek om te gebruiken als fietsenstalling of als berging.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |