Grandcasa

Serkur

Van
€ 21.218,00
Voor
€ 19.096,20
Uw korting: € 2.121,80

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons nieuw woudhuis met een indrukwekkend zadeldak, bedekt met hoogwaardige shingles.

Dit tuinhuis biedt een grote oppervlakte om te gebruiken naar eigen wens en behoefte. De voorgevel van het tuinhuis is voorzien van twee grote aluminium schuifdeuren met daarboven een driehoeksraam boven elke schuifdeur. Hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen en ontstaat er een gevoel van ruimte en vrijheid.

Aan één zijwand bevinden zich twee grote aluminium ramen die niet alleen voor voldoende lichtinval zorgen, maar ook zorgen voor een prachtig uitzicht op de omgeving.

Dit tuinhuis is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt verschillende gebruiksmogelijkheden. Het is gemaakt van Noord-Europees vurenhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het hout is voorzien van een PEFC-keurmerk wat de duurzame herkomst bevestigt. Het dak is bedekt met hoogwaardige shingles in een passende kleur. Dit zadeldak biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar geeft het tuinhuis ook een moderne en strakke uitstraling.

Dankzij de grote aluminium schuifdeuren en ramen is dit tuinhuis niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel en geschikt voor verschillende doeleinden. Het biedt een ideale ruimte om te ontspannen, werken of om als extra opslagruimte te gebruiken.

Door de hoge kwaliteit van het materiaal en de uitstekende afwerking is dit tuinhuis een duurzame investering waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Voorzijde: 600 cm
Diepte: 750 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 15°
Zijhoogte: 286
Nokhoogte: 370
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 18 cm
Dakoversteek rechts: 18 cm
Dakbedekking: Shingles
Deuren: 2 x ADS20
Ramen: 2 x ARLVL, 2 x ARV2015
Type: weekendchalets
Type: poolhouse
Type: met-glas
Type: luxe
Merk: grandcasa
Stijl: klassiek
Daktype: zadeldak
Lijn: classic
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |