Filter

Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een concept dat vaak gebruikt wordt in woningbouw. Houtskelet is een bouwmethode waarbij de muren bestaan uit structuren van houten kaders die nadien bekleed worden met een gevelbekleding. Hierbij is een zeer grote verscheidenheid in afwerkingsmaterialen mogelijk. Afhankelijk van de afwerking kan je zelfs kiezen voor onderhouds... Lees meer
Houtskeletbouw is een concept dat vaak gebruikt wordt in woningbouw. Houtskelet is een bouwmethode waarbij de muren bestaan uit structuren van houten kaders die nadien bekleed worden met een gevelbekleding. Hierbij is een zeer grote verscheidenheid in afwerkingsmaterialen mogelijk. Afhankelijk van de afwerking kan je zelfs kiezen voor onderhoudsvrije materialen.
 
Houtskelet 2
 
Deze houten kaders worden op voorhand geproduceerd op onze fabriekssite. Een zeer groot voordeel hierbij is dat de tijd die je nodig hebt om te bouwen ter plaatse veel kleiner wordt. Isoleren is trouwens zeer eenvoudig doordat de structurele openingen al voorzien zijn in het houten skelet. Je kan dus gemakkelijk isoleren tussen de profielen van de structuren van het houtskelet.
 
Houtskelet 3
 
Dit modulaire systeem zorgt er ook voor dat er veel keuze is in afmetingen, openingen, ramen en deuren. Door deze zeer grote flexibiliteit naar maatwerk en en naar vormen toe kan de constructie volledig naar de wensen van de klant worden aangepast.
 
Houtskelet 4
 
In tegenstelling tot andere houten constructies, is houtskeletbouw niet onderhevig aan de normale werking van het hout. Doordat het hout niet uitzet of krimpt, wordt er een zeer hoge stabiliteit en levensduur gegarandeerd. Onze Deco Design constructies zijn bovendien onderhoudsvrij dus primer en verf mag je achterwege laten.
 
Laat je inspireren en ontdek in ons aanbod Future, de lijn die zich perfect leent tot strakke, eigentijdse constructies.
 
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |