Deco Design

Bardin 47,25 m²

Van
€ 32.339,00
Voor
€ 29.105,10
Uw korting: € 3.233,90

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Moderne, onderhoudsvrije dubbele berging met lounge in houtskeletbouw. Het gebouw is bekleed met hoogkwalitatieve thermowood Thermo Vinha beplanking, het lounge gedeelte met thermowood planchetten.

Deze constructie heeft 2 enkele deuren met RVS deurbeslag en 2 aluminiumvaste ramen ARLV.

Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met hoogwaardig EPDM-rubberen dakbedekking. Dakafwerking met aluminium dakprofielen. Waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

Chalet Center heeft zijn eigen montagedienst, neem gerust contact op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave.

Thermowood wordt verkregen door naaldhout thermisch te verwarmen tot minimaal 215°C. Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan, waardoor eveneens de typische rookgeur ontstaat. De buitenwanddelen zijn 26 x 132 cm met ribben van 60 mm. De afmeting van de planchetten is 17 x 131 mm. Na deze behandeling is thermohout te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Ons thermohout heeft een aantrekkelijke warme kleur welke na een tijdje mooi en egaal vergrijst. Thermohout is zeer vormvast. Door de warmtebehandeling wordt de duurzaamheid en weerstand tegen vocht sterk verhoogd. thermowood is bestand tegen insecten zoals Boktorren, Anobium punctatum en Lyctus bruneus. Daardoor is dit hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

THERMO VINHA

Dit materiaal dat we hier introduceren is gecoate ruwe thermowood in planchetten van 19 x 131 mm. De coating is Tikkurila Vinha. Als bindmiddel wordt met alkyd versterkt acrylaat gebruikt. De coating hardt uit en genereert zo een uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid. Het thermowood basismateriaal is op zich reeds te vergelijken met tropisch hardhout van klasse 1. De duurzaamheid van onze Thermo Vinha is dus nog eens superieur tov de reeds uitstekende duurzaamheid van thermowood. Ideaal voor onderhoudsvrije buitentoepassingen.

Voorzijde: 1050 cm
Diepte: 450 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267
Dakbedekking: EPDM
Type: luxe
Merk: decodesign
Stijl: kubus
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |