Deco Design

Buffet 31 m²

Van
€ 21.446
Voor
€ 19.301
Uw korting: € 2.145

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Moderne, strakke onderhoudsvrije berging met grote overdekte lounge. De unieke combinatie van Thermowood, zwarte Thermo Vinha wandbekleding en de witte afwerking in crepi zorgt voor een hip en trendy look and feel. Deze constructie heeft een dubbele deur met RVS deurbeslag.

Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met hoogwaardig EPDM-rubberen dakbedekking. De dakafwerking bestaat uit aluminium dakprofielen. Voorzien van een waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook een dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

Thermowood wordt verkregen door naaldhout thermisch te verwarmen tot minimaal 215°C. Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan, waardoor eveneens de typische rookgeur ontstaat. De buitenwanddelen zijn 26 x 132 cm met ribben van 60 mm. De planchetten hebben een afmeting van 17 x 131 mm.

Na deze behandeling is thermohout te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Ons thermohout heeft een aantrekkelijke warme kleur welke na een tijdje mooi en egaal vergrijst. Thermohout is zeer vormvast. Door de warmtebehandeling wordt de duurzaamheid en weerstand tegen vocht sterk verhoogd. Thermowood is bestand tegen insecten zoals Boktorren, Anobium punctatum en Lyctus bruneus. Daardoor is dit hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

De wandbekleding voor dit model is onze Thermo Vinha bekleding bestaande uit een ruwe thermowood in planchetten van 19 x 131 mm met een speciale coating genaamd Tikkurila Vinha.

Als bindmiddel wordt met alkyd versterkt acrylaat gebruikt. De coating hardt uit en genereert zo een uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid. Het thermowood basismateriaal is op zich al te vergelijken met tropisch hardhout van klasse 1. De duurzaamheid van onze Thermo Vinha is dus superieur ten opzichte van de reeds uitstekende duurzaamheid van thermowood. Ideaal dus voor onderhoudsvrije buitentoepassingen.

Crepi is een sierpleister op basis van siliconenhars met een korrel van 1,5 mm die steeds door erkende Sto plaatsers wordt aangebracht. Deze afwerking is zeer decoratief en enorm duurzaam. Bovendien is onze crepi zeer weersbestendig met een maximale weerstand tegen scheurvorming. De Sto crepi wordt toegepast volgens ons CREPISO Superior System (CSS).

Indien gewenst, kan u deze constructie laten opbouwen door onze eigen montagedienst. Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Voorzijde: 900 cm
Diepte: 350 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: Alumium
Deuren: DDD
Type: luxe
Type: met-lounge
Type: poolhouse
Type: met-overkapping
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |