Deco Design

Duval 28 m²

Van
€ 23.900,00
Voor
€ 21.510,00
Uw korting: € 2.390,00

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Moderne, strakke onderhoudsvrije berging met grote overdekte lounge. De unieke combinatie van de zwarte Thermo Vinha wandbekleding en de witte afwerking in crepi zorgt voor een moderne en eigentijdse stijl.

Deze constructie heeft een enkele deur met RVS deurbeslag en 5 jaloezierasters gecoat in Thermo Vinha coating.

Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met een hoogwaardige EPDM-rubberen dakbedekking. De dakafwerking is gemaakt van aluminium dakprofielen.

Waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook de dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

De Thermo Vinha wandbekleding hier is een gecoate ruwe thermowood in planchetten van 19 x 131 mm. De coating is Tikkurila Vinha. Als bindmiddel wordt met alkyd versterkt acrylaat gebruikt. De coating hardt uit en genereert zo een uitstekende duurzaamheid en slijtvastheid. Het thermowood basismateriaal is op zich al vergelijkbaar met tropisch hardhout van klasse 1. De duurzaamheid van onze Thermo Vinha is dus qua duurzaamheid superieur t.o.v. de al uitstekende duurzaamheid van basis thermowood. Daardoor is deze constructie zeer geschikt als onderhoudsvrije buitentoepassing.

Crepi is een sierpleister op siliconenharsbasis met een korrel van 1,5 mm die steeds door een erkende Sto plaatser wordt aangebracht. Deze afwerking is zeer decoratief en duurzaam. Bovendien is dit product weersbestendig met een maximale weerstand tegen scheurvorming. De Sto crepi wordt toegepast d.m.v. ons eigen CREPISO Superior System (CSS).

Indien gewenst, kan u deze constructie laten opbouwen door onze eigen montagedienst. Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.

Voorzijde: 800 cm
Diepte: 350 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: aluminium
Deuren: 1 DDE
Type: met-lounge
Type: met-overkapping
Type: luxe
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |