Deco Design

Degas 15 m²

Van
€ 27.552,00
Voor
€ 24.796,80
Uw korting: € 2.755,20

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Moderne, onderhoudsvrije tuinkamer in houtskeletbouw. Het tuinhuis is bekleed met een moderne, witte afwerking van Rockpanel basaltplaten. De lounge is afgewerkt met hoogkwalitatieve thermowood planchetten. Deze constructie heeft een Elegance glasgordijn en 2 Aluminium ARLV ramen.

Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met hoogwaardig EPDM-rubberen dakbedekking. Dakafwerking met aluminium dakprofielen. Waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

Chalet Center heeft zijn eigen montagedienst, neem gerust contact op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave.

Thermowood wordt verkregen door naaldhout thermisch te verwarmen tot minimaal 215°C. Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan, waardoor eveneens de typische rookgeur ontstaat. De buitenwanddelen zijn 26 x 132 cm met ribben van 60 mm. De afmeting van de planchetten is 17 x 131 mm. Na deze behandeling is thermohout te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Ons thermohout heeft een aantrekkelijke warme kleur welke na een tijdje mooi en egaal vergrijst. Thermohout is zeer vormvast. Door de warmtebehandeling wordt de duurzaamheid en weerstand tegen vocht sterk verhoogd. thermowood is bestand tegen insecten zoals Boktorren, Anobium punctatum en Lyctus bruneus. Daardoor is dit hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

ROCKPANEL PLATEN

Deze platen zijn vervaardigd van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Hierdoor hebben deze producten unieke eigenschappen die de voordelen van steen en het bewerkingsgemak van hout combineren. Door hun unieke samenstelling voldoen deze platen ook aan de strenge brandveiligheidseisen in de bouw. De platen komen in lengtes van 2500 mm en in breedtes van 1250 mm. De platen hebben een dikte van 8 mm. Voor onze toepassing gebruiken wij platen in gebroken wit (RAL 9010). Bijhorende hoekprofielen zijn gemaakt van hoogkwalitatief aluminium, legering 6063T6, met een dikte van 1.1 mm. Hierdoor wordt vervorming door temperatuurschommelingen vermeden.

Eigenschappen van het rockpanel plaatmateriaal :
• Dimensiestabiel, nauwelijks uitzetting of krimping.
• Vormvast onder alle weersomstandigheden en bij plotse t° schommelingen
• Uitstekende kleurvastheid Door deze witte panelen krijgt uw poolhouse/lounge een bijzondere en creatieve look

Voorzijde: 750 cm
Diepte: 450 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267
Dakbedekking: EPDM
Type: luxe
Merk: decodesign
Stijl: modern
Stijl: kubus
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |