Deco Design

Regaldi 32 m²

Van
€ 29.164,00
Voor
€ 26.247,60
Uw korting: € 2.916,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Ontdek het verfijnde model Regaldi, een meesterwerk van het gerenommeerde merk Deco Design, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Typerend voor onze modellen uit de exclusieve Rangia lijn streven we naar een perfecte combinatie van tijdloos ontwerp en duurzaamheid.

De buitenwanden van dit unieke model zijn vervaardigd met het geavanceerde CREPISO Superior System, met een afwerking van Sto sierpleister in een elegante steengrijze kleur. Deze combinatie van hoogwaardige materialen staat garant voor niet alleen duurzaamheid maar ook voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling die moeiteloos past in elke buitenomgeving.

De wanden van zowel de lounge als de berging zijn bekleed met Thermo Vinha in een lichtgrijze tint, met verticale bekleding voor een eigentijdse uitstraling. De berging is voorzien van een enkele deur, prachtig afgewerkt in Thermo Vinha met dezelfde lichtgrijze kleur en verticale bekleding, waardoor een naadloze visuele harmonie ontstaat.

Geniet van de luxe van de Regaldi met Elegance glasgordijnen, bestaande uit 5 panelen aan de voorzijde en 3 panelen aan de linkerkant. Deze elegante toevoeging zorgt voor een subtiel samenspel van licht en privacy, waardoor uw buitenruimte een exclusieve en uitnodigende sfeer krijgt.

Het dak van de Regaldi is bedekt met een hoogwaardige EPDM dakbedekking, afgewerkt met een aluminium dakprofiel in een stijlvolle antracietkleur. Het geïntegreerde dakgotensysteem zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar biedt ook een efficiënte waterafvoer, waardoor uw lounge met berging niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam is.

Kies voor het model Regaldi uit de Rangia lijn van Deco Design en ervaar het perfecte samenspel tussen duurzaamheid, functionaliteit en klasse. Transformeer uw buitenruimte met een lounge die iedereen zal bekoren. Ontdek de meerwaarde van outdoor living met deze elegante constructie.

Voorzijde: 800 cm
Diepte: 400 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EMDP
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: DDE
Ramen: ES3XL, ES5XL
Wandbekleding: Crepi, Thermo Vinha
Type: luxe
Type: met-overkapping
Type: met-glas
Type: met-lounge
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: elegance
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |