Deco Design

Comerre 28 m²

Van
€ 24.763,00
Voor
€ 22.286,70
Uw korting: € 2.476,30

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Ontdek het unieke en moderne design van het model Comerre uit onze lijn Rangia, waar crepi en gecoate Thermowood samenkomen in een prachtige mix van kleuren. Deco Design, een toonaangevend merk in de branche, staat garant voor stijlvolle en hoogwaardige buitenwanden met het innovatieve CREPISO Superior System, afgewerkt met Sto sierpleister in een eigentijdse steengrijze tint.

De buitengevels ademen klasse uit dankzij het gebruik van de hoogwaardige materialen en de verfijnde afwerking met Sto sierpleister in steengrijs. De steunkolom en het plafond in de lounge zijn met dezelfde zorg en precisie behandeld, waardoor een naadloos geheel ontstaat met een moderne uitstraling.

In de lounge worden de wanden verfraaid met een Thermo Vinha Colour bekleding in basaltgrijs, verticaal geplaatst voor een eigentijdse touch. De deur, verkrijgbaar in de standaardafmeting van 90 x 200 cm (dubbele deur 180 x 200 cm in optie), uitgevoerd in Thermo Vinha Colour, basaltgrijs en verticale bekleding.

Het dak van dit innovatieve model is voorzien van een hoogwaardige EPDM dakbedekking met een strakke aluminium dakprofielen in antracietgrijs en geïntegreerd dakgotensysteem. De combinatie van deze hoogwaardige materialen en kleuren geeft de Comerre een charmant karakter en zorgt voor een duurzaam en stijlvol geheel.

Kies voor het ongeëvenaarde design van de Comerre, de perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit. Deco Design staat garant voor kwaliteit waar de details het verschil maken in het hedendaagse architecturale landschap. Upgrade uw buitenruimte met met deze constructie en geniet van een uniek en modern effect dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat.

Voorzijde: 800 cm
Diepte: 350 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoer
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: DDE
Wandbekleding: Crepi, Thermo Vinha
Type: met-overkapping
Type: luxe
Type: met-lounge
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |