Deco Design

Chabas 42 m²

Van
€ 33.807,00
Voor
€ 30.426,30
Uw korting: € 3.380,70

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Ontdek het unieke model Chabas van het gerenommeerde merk Deco Design, waar vorm en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie. Deze prachtige constructie biedt een ideale combinatie van een luxueus loungegedeelte en een ruime berging, waardoor het zowel esthetisch als praktisch is.

Bij het model Chabas is elk detail zorgvuldig overwogen, waaronder vooraan en rechts de dakoversteek van 0,5 m. Deze subtiele toevoeging zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook extra bescherming tegen de elementen.

De lounge en de dakoversteek zijn afgewerkt in elegante witte crepi, wat een tijdloze en verfijnde uitstraling geeft aan de gehele constructie. Het plafond, eveneens afgewerkt in witte crepi, draagt bij aan een heldere en luchtige sfeer in de lounge.

De stockageruimte buiten is afgewerkt met hoogwaardige Radiata Pine, met planken in tand en groef voor een duurzame en functionele opslagoplossing. De deur is naadloos verwerkt in de middelste wand, ook gemaakt van Radiata Pine, wat een gestroomlijnd en geïntegreerd geheel creëert.

Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij het grote aluminium raam dat zich achteraan en zijwaarts in de loungeruimte bevindt. Dit raam biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de omgeving, maar versterkt ook het ruimtelijke gevoel binnenin.

Met het model Chabas van Deco Design ervaart u de perfecte synergie tussen design, comfort en functionaliteit. Een meesterwerk dat niet alleen voldoet aan uw esthetische verwachtingen, maar ook aan al uw praktische behoeften. Ontdek de ultieme combinatie van luxueus loungen en doordachte opbergruimte met dit opmerkelijke model.

Voorzijde: 1050 cm
Diepte: 400 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: DDE
Ramen: 2 x ARLVLXL
Wandbekleding: Crepi, RB3 Rabiata Pine
Type: met-lounge
Type: met-overkapping
Type: luxe
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |