Deco Design

Deluc 49 m²

Van
€ 44.448,00
Voor
€ 40.003,20
Uw korting: € 4.444,80

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken

Ontdek bij Deco Design, waar stijl en functionaliteit samenkomen in het unieke Deluc model. Onze nieuwste creatie is een architectonisch hoogstandje met een buitengewone combinatie van verfijning en comfort.

Ontworpen met oog voor detail, is de buitenkant en het plafond van de Deluc afgewerkt met een elegante witte crepi, waardoor het een tijdloze uitstraling krijgt die moeiteloos opgaat in elke omgeving typerend voor onze selectie modellen in de Materia-lijn.

De dakoversteek en de sierkolommen, ook in een prachtige witte crepi, voegen een vleugje klasse toe aan het exterieur. Dit maakt van de Deluc niet alleen een visuele eyecatcher, maar zorgt ook voor een hoge duurzaamheid en bescherming tegen de elementen.

Binnenin de Deluc wacht een oase van rust op u. De lounge is afgewerkt met hoogwaardig Radiata Pine, voorzien van tand en groef, wat niet alleen een warme en uitnodigende sfeer creëert, maar ook zorgt voor een duurzame en solide constructie.

De achterwand van de lounge is voorzien van 3 hoge vaste ramen in stijlvol aluminium antracietgrijs. Deze ramen bieden niet alleen een overvloed aan natuurlijk licht, maar zorgen ook voor een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Wat betreft het dak van de Deluc, kunt u rekenen op een hoogwaardige EPDM dakbedekking met een verfijnde aluminium afwerking in antracietgrijs. Dit biedt niet alleen een strakke uitstraling, maar ook voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden.

De Deluc onderscheidt zich met zijn unieke L-vorm, waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt die niet onopgemerkt zal blijven. De comfortabele lounge biedt een perfecte ruimte om te ontspannen, terwijl de extra grote opbergruimte u voldoende mogelijkheden biedt om uw spullen op te bergen.

Een subtiel verwerkte deur in Radiata Pine tussen de lounge en bergruimte voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar biedt ook praktisch gebruiksgemak.

Kortom, de Deluc is een harmonieuze mix van design, comfort en functionaliteit die uw buitenruimte transformeert tot een oase van luxe en stijl. Ontdek de perfectie van Deluc en geef uw leefomgeving de upgrade die het verdient.

Voorzijde: 900 cm
Diepte: 850 cm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 230 cm
Nokhoogte: 267 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoeren
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: DDE
Ramen: 3 x ARLVXL
Wandbekleding: Crepi, RB3 Rabiata Pine
Type: met-overkapping
Type: luxe
Type: met-lounge
Type: poolhouse
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: future
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |